Aura en chakra healing DierentolkAura en chakra healing Dierentolk Aura en chakra healing Dierentolk

                                                                                                     Aventurijn Hapert

  DeepCell healing, Ayurvedische massage,

                                       Dierentolk.                    

 Deep Cell Healing;

          (Bij Pijn en stress)

Bij een Deep Cell Healing wordt uw lichaam aan het begin van de behandeling op cel niveau geopend waardoor deze behandeling diep doordringt. Hierna worden uw chakra's uitgependeld, weer in balans gebracht en wordt de energetische doorstroming van uw lichaam weer geoptimaliseerd. Er wordt ook op lichamelijke (pijn) klachten gewerkt. Een stukje aura werk behoort ook tot de behandeling en tot slot sluiten we af met een edelsteen chakra legging om net dat beetje extra toe te voegen. In geval van stress of onverwerkte emoties die steeds de kop opsteken komt er een stukje coaching bij. We gaan samen op zoek naar de oorsprong van deze gevoelens en doorleven ze, verwerken ze, en laten los. Een complete behandeling op elk vlak.

Hierna wordt uw lichaam weer gesloten.

Een Deep Cell healing werkt perfect bij pijn en spanningen.

Vaak voelt u na de eerste behandeling al (veel) verbetering, maar na drie behandelingen moeten de klachten voor een groot deel verdwenen zijn, anders gaat deze methode niet voor u werken. U hoeft dan ook niet eindeloos terug te komen voor een goed resultaat. De meesten vinden het wel prettig om eens in de zoveel tijd een onderhoudsbehandeling te laten doen omdat het ook nog eens een uur heerlijk ontspannen is!


 U kunt gewoon met uw kleren aan op een massagetafel plaatsnemen.

Bent u slecht ter been kan de behandeling desgewenst ook bij u thuis plaats vinden.

                 Ayurvedische

massage;

Een ayurvedische massage is een full body massage waarbij de energie stroom in uw lichaam en meridianen weer geactiveerd wordt. Door de langzame trage bewegingen komt u in een ontspannen flow en kunt u alle spanningen los laten. Een speciale kruiden olie verzorgt en ontspant uw spieren. Uw hele lichaam wordt gemasseerd, rug, benen, armen, buik en hoofd, en bepaalde energetische punten geactiveerd. De massage duurt ong een uur en u kunt er verzekerd van zijn dat u helemaal ontspannen van tafel stapt.

                               N.B. ; DIT IS GEEN EROTISCHE MASSAGE!!!

           Reading/Healing via foto;

U kunt ook een Reading met healing aanvragen via uw foto, op afstand dus.

U krijgt dan van mij een uitgebreide aura en chakra behandeling. Deze wordt ​aan u terug gekoppeld.

Ook krijgt u de boodschappen die ik doorkrijg. Het geeft u dus ook een beetje meer inzicht in uzelf.

                  Energie kaartje;​​

Het is ook mogelijk om een energie kaartje te bestellen. Dit kaartje is door mij voorzien van helende energie en het is gebleken dat het ong. een week werkzaam is bij mensen. Bij dieren nog iets langer zelfs. Het wordt verstuurd met een voor u bijpassend ondersteunend engeltje.

Een energie kaartje is erg nuttig bij herstel van ziekte, stress vanwege een examen of onderzoek, bij lichamelijke pijn of om uw dier te ondersteunen bij pijn, stress of doktersonderzoek.

Bij aanvraag fotoreading kunt u een kaartje aanvragen tegen gereduceerd tarief.

         Reiki cursussen;

Wilt u graag zelf met energie leren werken en uzelf, anderen en uw huisdieren kunnen verlichten bij pijntjes en stress of spannende gebeurtenissen? Als Reiki Master ben ik bevoegd om anderen in te wijden in de reiki energie. Dit gebeurt één op één en alleen op aanvraag.

Deep Cell healing;                 €35

Ayurvedische massage;           €40

Foto behandeling;                 €35

Energiekaartje;                      €10


Klik hier om een titel toe te voegen

Klik hier om te beginnen met bewerken. Dit blok is een basiscombinatie van een titel en een paragraaf. Gebruik hem om bezoekers welkom te heten op je website, of om een product of dienst uit te leggen zonder afbeelding. Probeer de paragraaf kort te houden en stukken tekst af te wisselen op je pagina om hem interessant te maken voor bezoekers.